Electro Line Lupo je članica Lupo grupacije koja je sa radom počela 2010. godine, a naša osnovna delatnost je veleprodaja rasvete i elektromaterijala. Uvoznik smo i distributer široke palete prozvoda, stranih i domaćih brendova, pa se unašoj ponudi nalazi kvalitetna ugradna, nadgradna i dekorativna unutrašnja i spoljašnja rasveta, kao i industrijska rasveta, kanalice, kablovi, elektronski trafoi i druga elektro oprema.

Naša glavna misija od samog početka rada, jeste da svojim pristupom i kvalitetom ponude učvršćujemo saradnju sa svojim klijentima, kako dugogodišnjim, tako i novim koji su nam tek ukazali poverenje.

Trenutno snabdevamo rasvetom i elektro opremom, preko 300 maloprodaja i firmi u Srbiji.

Maloprodajni objekat u Šimanovcima.


U nameri da proizvode učinimo dostupnim i fizičkim licima,  2022. godine je otvorena i maloprodaja u našoj poslovnoj zgradi u Šimanovcima.

Korisnički servis

Ako ste zainteresovani za poslovnu saradnju ili imate pitanje u vezi naših proizvoda, možete nas kontaktrirati telefonski, putem mejla ili kontakt forme na sajtu, i mi ćemo u najkraćem roku odgovoriti na vaša pitanja.

 

Brza dostava

Electro Line Lupo omogućava brzu i efikasnu isporuku proizvoda na celoj teritoriji Srbije.

Širok asortiman

Sve iz ponude možete pronaći na našem sajtu, na kome se sada nalazi preko 2500 proizvoda. Nudimo vam raznovrsnu ponudu unutrašnje i spoljašnje rasvete, kao i dekorativnu rasvetu i razne izvore svetla.

 

Promotivne ponude

Pratite naš sajt gde ćemo vas obaveštavati o promotivnim ponudama, zanimljivim akcijama i sniženim cenama, kao i novim proizvodima koje nudimo.

Vrhunski kvalitet

Kod nas možete naći proizvode najboljeg kvaliteta i od pouzdanih brendova, čije dugogodišnje prisustvo na tržištu rasvete i elektro materijala upravo tome može i da posvedoči. Bilo da ste u potrazi za rasvetom ili elektro opremom, možete se pouzdati u kvalitet i pouzdanost proizvoda u našoj ponudi.

meta

Naš cilj

Težimo tome da svojim klijentima obezbedimo veliki izbor kvalitetnih proizvoda, uz stalne inovacije i saradnju sa uspešnim brendovima.

stiker

Naši brendovi

U našoj ponudi možete naši proizvode brendova kao što su Optonica, Rumlux, Horoz Electric, Aling.... 

sijalica

Naši proizvodi

Electro Line Lupo nudi veliki izbor unutrašnje, ugradne, spoljašnje i industrijske rasvete, kao i širok asortiman elektro materijala.

Zaposlenje

Postani deo Electro Lupo tima

Pošalji svoj CV i pridružite se našem timu!